DIENSTEN | Telefonische verkoop

Opdringerige verkopers, addertjes, het niet nagekomen van afspraken en louche producten: het imago van deze tak van sport heeft een fixe deuk opgelopen. Korte termijn visie en staar op de snelle euro, wij vinden dat geen zakendoen. Niet pushen maar verleiden, dat is ons geheim.
Om ons werk goed te kunnen doen en uw omzet een flinke boost te geven, zoeken we daarom uit hoe de vork in de steel steekt:

Met wie gaan we praten: heeft uw doelgroep affiniteit met het product, wat houdt hen bezig en met welke frequentie worden zij benaderd.

Product X: welke behoeftes vervult het aanbod, is uw product überhaupt geschikt voor telefonische verkoop en staan wij achter uw product

Geduld loont:  Kunnen we ons gedegen voorbereiden en krijgen prospects de ruimte om uw aanbod te evalueren voordat zij beslissen. 

Aan de slag! We bestuderen de propositie en transformeren in experts die met klanten meedenken en overtuigend passende oplossingen verkopen. Met deze aanpak wordt voorkomen dat nieuwe klanten het na de proefperiode voor gezien houden. Duurzame verkopen zodat klanten u waarderen, bij u blijven en zich opstellen als ambassadeur van uw toko.